torstai 16. huhtikuuta 2015

Patjalla, vanha juttu, ei tietoa ruokalajista

Tuas jouvvuin patjoje mieheks ku mikäki capo di tutti capi. Jalat nimeommaa mänvät oiha ommoo tahtijaa. Elikkä niit vetel iha ku ois kylymäs vees pitän höit. Työ tiijjätte mite inhoo se o ku ei tiijjä mite niit koipijaa pitäs. Mielee tulloo heleposti sehhii homma, et jos sahhois heijjät vex.
Vua rummoo jäläkee tulis. Kalavakka ruumis ja verta joka paikas. Niinku tiijjättä ni jalois o mahti versuonet. Eli ei se sekkää ratkasu oo. Miule tyrkytettii magnesiumia ja otiha mie. Nyt o sitte alakuaine pillerlöit litiummii ja sit tätä mankkoo. Ja voi helekkar vikipeetia tietää jot sitä ei sais käyttee pitkiä aikoja. Ja persana se litiumiki o melekei myrkky ja häntä miul syöttäät. Nooh sitä kyl tarkkaillaa ankarast jottei tuu liikoo eikä vähäpaljo vähheekää.

Joka tapauses o ihme mite koton makkuupaika vaihos helepottaa nukkumist. Kyllää ku mänö  ni ensmäne yö o meleko varmast valaveil olloo ellei oo kunno pastillijytkyi ja miulha o. Muute se ois semmost tupakil ravvoomist mitä ei voi muual tehä ku Ukimummol ja möksil.

Joo ja homma niittautukii vähäks aikoo ku pit tehä Trafile autuvero erräissyyve muutos. Voi persana sentää jot mänö mokomast rakkineest verroo ja paljo. Ei mää vähäpaljo ku pelekästää paljo. Eikä siit verolipukkeest sua ees selevee paljonko hää o ilima kalakulaattorrii. Enkä sitä apparatsikkaa kehtoo tätä riemuu tovistammaa. Nyt o pakko tällätä tähä yks hyä musisointi piisi. Rokkiva.



Jo vain eikö ollu hyä. Mieku se nii tykkäjän nykysi mussiikist. Luurit korvil nukunki ni ei ajatukset turhoo pyöri korvii välis. Helepottaa ku ei oo korvis ko Manu Chao tai semmoset.
Mie en muute vissii oo laittant tänne yhtä mahottoma hyvvee viteoo, vases taisin julukasta. M ei pitänt hänest mut mie kyl. 



Hahahahahaaa, näil viteoil suap mukavast pittuutta tähä tekstii. Ku ei oma riitä ni pannaa viteost jatkoo.
Vanha juttu, ei tietoa ruokalajista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti