perjantai 10. huhtikuuta 2015

Haa, työmiehet

Tervehys miu rakkaat lukijat. Työ ootta tehneet tuassiisa uuvve rekorti. 7.4.2015 lukijoi ol 50 kipaletta. Se o miust tovennii paljo. Mitenkähä se sattu ensmäse työpäivä kohale Piäsijäise jäläkee? Voe ku joku kehtois kertoo assiin miul. Nooh ei se mitä jos ei kehtoo. Tärkeempee täs o se jot joku ies kehtoo yrittee lukkee tätä. Ja sitäpaihti miule tää kiruttelu o köike tärkeint. Täähä pittää miut ies jossai tolokus ku suap pittee tämmöst päeväkirjoo mikä täähi o.
Mie oon kahellu noit muit plokkoojii ni mie en oo löytänt tämmöst mis  joku kiruttaa omast hulluuvveestaa. Kaikemualima vuate- ja leipomis- ynnä kokkiplokkarei kyl o. Ja sit mainostaat kuka mittäi Anni-Helenoo.

Mie en lokkiin kyl laita mittää mainost jos ei anneta kymppii lukijast, eikä sitä anneta. Miks köik tämmöne hauska pittää pilata jollai mainoksil ja tehä pisneksii. Oha se tietty jottai yritystoimintoo sehhii. Ne mainosmimmit ja Perttu-Reinot saisiit olla jonku muun otsakkee al ku ploki. Vois olla vaik Plug. Niinku linkist kahtoi huomootte ni se pluki tarkottaa myös jonniiolosta mainost. Ois sit aika sopusointune Blogin kans tämä Plug. Oliks vähäpaljo hyvä idis eikä tullu ees röökil olles. Sielhä ylleesä parraat itikset tulloot.
Niinku öile ku tein niit tahmeit sitruuna keksei. Hokasi jot jos käyttässii silikoonis jiäpalamuottii niijje tekkoon ni tulisiit sama kokosii ja mallisiikkii. Kylhä tähä o pakko sit lisätä keksii kuva.

Sitruunakeksit
Semmossii keksulaisii. Jos näyttäät jot hyö ovat ruakoja ni se o heijjä ajatussii. Pittää jiähä sisält sitkeeks. Tää resetti löytyy semmosest plokist ku Lunni leipoo. Kuka on pölliny sen jostai amerikan plokist. Mie oon vissii näist ennennii kiruttanu mutku nää o nii hyvvii ni paan resetin teilkii l. linkin.

Mittees vielä. Kissai on vissii tointun Ukinmummoreisust. Ei piä sellast naukumist ku keskiviikkon ku kottii tultii. Hyppelehtiikii samal viisii ku enne elikkä iha pöljänä seiniä ja tuolijalakoja päi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti