perjantai 13. marraskuuta 2015

Therapist`s order, oisko ranut puikoilla

Joo, käski minnuu kiruttelemmaa ies vähä tätä höpinöö ku se kuulemma suattas auttoo purkamaa paineit hummeetikopast. Mikä jottei, eiköhä myö jottai tuas keksasta.

Oha se helekkari jot Pasilaa viännetää semmossii mahtipytinkiä. Omistajiks tulloo sit tietyst jottii kiinteistösijottajat mitkä ei maksa hilikkuakkaa veroja Suomee. Tää vaa tul siit mielee ku kahteli uamusanoma ni siin ol juttu jos Parriisis asuva arkkiteht kovi arvostel näit isoi hankkeit. Ja iha hölömöjähä ne onnii. Jos halluut perustoo kuppila eli kaupa ni se vuokratava siltä sijottajamaknaatilta. Kyllä on huonot neuvvotteluasemat. Sitäpaihti kuka nyt haluvais männä Pasilaa tai Kalasatamaa jos ei oo iha pakko. Oha ne pömilät ja putiikit täs keskustaskii.
Näihi paikkoihi o sit tuas pakko männä autola vaik ratavarsis onkii. Kuka sielt kehtoo viiko tarjouksii laahata neljässä kassisa ja kahesa repusa. Tietyst täs pittää kyl huomijojja se jot myö asutaa tiäl Pisuarel keskusta vieres.

Siin ollii sit tänpäiväset polliittiset sepustukset. Muahan- ja muastamuuttoon en kommentoi. Kun en niin en.
Piru viijjä ku pimmeeks ruppee. Olokkari kattoo ol pakko laittoo tulet ku ei meinant mittää nähä näist riipustuksist vaik näytöl tullootkii. Miul o semmone vakkoiluasentoin näyttö jost ei toiset niä, enkä ihekkää. No ei oo, kuhan sanoin. Mut kapputsiinokippo suhisoo kyl konnee vierel. Suhautin kun kerran nousin täst äskö tupakal ja pettii pettailemmaa. Päivänepeitto pitäs viel jossai välis tempassa siihe piäle ni M ois tyytyväin. Homma tone, niinku amerriikkalaisset sanno.

Ja vällii tulo sit hyvä, siis oikei hyvä musalinkki

First aid kit

Ja hyvä pakkaus onnii, köik höijje piisiisä o hyvvii. Ei muuta ku Potivytä tai Jutupia tonkimaa.

Ja miu pittäis männä tännää tuas perjantairehvile tukkimiehee. Nyt pittää viijjä vaihtee vuoks tuasssiisa A:n tietokone huoltoo. Ei tuu virtoo eikä ymmärrä laturist mittää. Paska kone. Ensi pit käyttee BIOSsi päivitykses sit hajos koko emolevy ja nyt tää. Kallis ja hyvä kone pit olla. Kallis olkii.

Miul öile portail jottai runosuont mielessäin mut nythä ne häipynneet ku savuna ilimaa. Merkillist, ain pittäis olla lippulappu taskus, vaikkei taskui  oliskaa.

Luodinkestävä kallo

Kauniisti maalattu meksikolaisittain
hartioiden väliin istuva,
ei sovellu minulle
ei ole reikää ajatusten kulkea.
HemmoS
Neljäs tuoli

Pöydän äärellä kolmen alla
naarmuja ja kolhuja lattiassa,
ketsuppia yhdessä kohtaa tapetissa
neljäs kohta siisti kolhuton.
Kolmen onni ja kissan.

HemmoS

Nooh joku sentää, tuommone lyhyt ajatelma jäi. Se jäi tuost kallohommast. Pitäskö polokasta vasepookkii. Ois niil tuas ihmettelemist. Siinhä nyt sitte ihmetteleet köikkie kissuviteoittesa kesel.

Lopetettaa.
Oisko ranut puikoilla.

Edit vai mite hyö sannoot. Elikkä jäläkikirutus

Tuhkaa

Purkissa oli kurkkuja
ei hyviä vaan cornichoneja,
nyt täynnä tuhkaa ynnä  tumppeja
keuhkosyöpä ahtauma uhkaa.

HemmoS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti