sunnuntai 29. marraskuuta 2015

SPECTRE ja Bonniers, Herkkuun ei mennä vaan kaalilaatikolla jatketaan

Haa, mie tilasinnii Ponnierrssilt Tietee kuvalehe näytenumerot ja tietyst höis ol tilloojalahja. Täl kertoo hää ol semmoin akenttikello mil voip ottoo kuvvii ja vissii viiteookii. En oo hänt viel kokkeilt, A sen kans öile solokkas ja kuulema jottai tuhruu tulkii.
Va miepä otan tähä teil näytil jonnii otokse, vuottakkeeha vähä.
Ja pasaalusta, nii o huono kloku ku o lehtikii. Otti vissii kuva mut ei anna miu konneel sitä ulos jote tähä ei nyt tuu sit akenttikello kuvvoo. Voisi tietyst tällätä kuva täst minister Tuppist mil o ain se helekkari sukeltaja- vai mikäliekello kouras. Puvu kanskii, vois vähä opetel sievii tappoi kello käytös. Hiklenkil käytettää sykemittarrii ja puvu kans pukukelloo. Eikä siel lenkilkää mittää mittarrii tarita ku syke o oltava tapis koko aijja.
Va ei tult kuvvii nyt.

Vua, tullooo....



Oma pärstvärkkihä se siin


Pihamuastoo

Kyl tuassiisa tul tehtyy hättäine arvijo, joha tuol suap vaik kui hyvvii kuvvii, melekei ku Fuji Sun Funil aikoinaa. Siis sil kertakäyttöhässäkäl mitä myytii -80 luvul ku siimoo. Nyt o nää kännyt sun muut ni ei oo semmoist kuvvoomise illoo ku ei tiijjä yhtää mitä siin kuvas o enneko hää kahe viiko piäst tulloo. Ja sit jo huvittas unohtoo koko kuvvaushomma.

Vähä vuati potkimist tuo kloku ni alakoha toimimmaa. Vua Vintovssi eellee ilimottellee jot ei hää oikee kunnola toimis, no se o häne häppiisä.
No oikiastaa tää juttuha sai alakusa siit ku pittäis männä kahtomaa tää uusin Pontti, James, Pontti. Ei mikkää ruakalauta vua pontti. Noooh, oha hänel ain hieno smokki piäl, oisko italjalain vai oikei Tom Voortti. Ja ainai jossai kekkeruusi alakajaispilleis ol jäläkimmäine. Mie kyl pistäsi piällein mielummi jonnii italjalaise tekijä suiti. Vaikka Brioni ja tarkemmi mietittyväin sitähä se Ponttiki käyttää pukun. Mistä hää sen Voortti o sit keksint. Outuu.
Miu häätyy laittoo vua miu halppis Possi tai sit miul o kyl semmoin hieno italjalaine pitkäl nutul. M nauraa makosasti jos mie sitä mihi ehottelen piäle pantavaks. Voip olla jot o vähä piukka mut muute kyl hieno. Harmoota ohutta enskäe villoo ja kiiltää kons vee pinta. Nii siis laittoo siihe elokuva kahteluu. Sen jäläkeehä o pakko sit männä johonki puarhuoneesee analyssoimaa lehva sanomoo ja mite hää onnistu omas kontekstissää, olko populaaria- vai utp:aa (uskomatonta tekotaiteellista paskaa). Ei Ponttii oo utp:aa.

Sitä kellokuvatust mie en sit laita ranteesee roikkummaa ku kerra puku piälä mään. Heitän kyl tään vihreen sykkymeetterin vex, ei hääkää pukuse kans käy. Oma pukukellukka o viel huoltoo vail, ollu 8 vuotta, ei kiireit. Mihi sitä kelloo taritaa ku suitti o piäl, silloha ollaa ku rokkoherroi. Annetaa allaiste laskia ajakulluu. Ei ajeta onnikala tai ratikala, tilataa mittar, hää sit tulloo aikanaa ja rakuttaa pihas kyl ku sannoo vaa jot anna mittari rakuttaa vua. Oon kokkeillu vaikka suittii ei sil kertoo oltkaa. Suap sitä mittaril ajjoo vaikkei pukkuu oliskaa. Tai antoo rakuttoo, jossai välis se on kyl sitte lähettävä. Viimostaa sillo ku kaljapullo pohjat o imastu, siihe se tää rakuttamine ja mittaril ajelu usseesti liittyy.

Nii se vua o jot kyl nää Ponnierssi lukijalahjat o kyl nii soooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaassssst season. Iha uskomatonta törkyy mättäät ja toiset höynät tilloovat (till exempel jag) ja jotku ei ällyy ees perruuttoo tillaustaa niihi kahe puolilimase läpyskä jäläkee. Noooooooh, mie oon ain olt vähä höynähtäny härpäkkeisii ni tää ol aika halapa, vissii 5 € tai jottai. Oha siin sitte iluva ku ottaa A:n meisselit kouraa ja joku iltapäivä purkaa hänet. Uamupäivälä nukutaa ja konetta ei suaha ennee kassaa.

Herkkuun ei mennä vaan kaalilaatikolla jatketaan.

Eetitti:
Nii Herkkuu sit mäntii kummissii.
Osti Herkkusest Pajunieme valamiiks siipaloituu kinkkuu siis jöulu sellast. Joha ol mauto tappaus. Ei maistunt miltää, ei hyält ei pahalt. Maupoistoainet ja tärvellii käytetty maustein. Paha ruksi Pajuniemel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti