keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Vielä 18, porkkanasosekeittoa joo joo

Ni sit o 11 000 lukijata hajala, etteivät jopa romahtanneet. Kiinnostas tietee täst plokist mite mon lukkoo sitä uuvvestaa vai onks hyö harhautuneit sielui. Niit jotka selloot nettii ja törmöövät sinne sun tänne linkkiin peräs. Niinku miekii.

Asiaan. Se sitte män se yhteiskuntarauhasopimus vai mikä hää ol perssiellee. AKT kuulema hajotti koko homma, nii tek va tekhköhä syyst? Oiskos se pitänt antoo hallituksele piälepäsmäröint mahollissuus kaikis työasiois. Minkä hallitus nyt vissii meinoo niil laillaa sit kuitenkii ottoo. Onkos pakkosterilisaatio yht morraali ja lai yhemukasuuvve perustain ku nää pakkolaitkii. Sammoo kastia ovat o miu mielpie. Ja sitte työnantajat kehtoot puhhuu työaja pitentämisest ku nää Pekkasvappaat o soviteltu valtioneuvosto kanslia tulopoliittise selvitysmiehe Matti Pekkase johol. Ja Pekkaneha ol sillo STK:n elikkäs Suomen Työnantajien Keskusliiton neuvvotelujohtaja aikanaa. Elikkäs suhteet työantajii pit olla hollillaa. Valtakunnasovittelijai hää ol.
Mie vähä muistele jot näist Pekkasist käytii vähä semmost turpakäräjii osapuolte kese. Voi ol jot muista viärin va ku en muista. Siis viäri. Ni ne on olt sillo aikanaa osa isompoo sopimuspakettii.

Toisee asiaa. Maahanmuuttajii ku hyö ovat sitte ruvenneet näihi raiskuri ja muihi naiste kiusoomishommii. Se on nyt silviisii jot jos joku tiäl tekköö jonnii toisee immeisee tai ommaisuutee (vähäväkise) kohistuva rikokse ni se: laitetaan tyrmään (тюрьма) ja sitte potkastaan maasta pihale. Sinne mist hää o tultkii. Kyl niit lentokonnei senverra Vinnairila o jot lennot niihi muutamaa muaha järestyy. Sinne mittää mahottommii polliisijoukkoi tarvii. Muuta ku jalakarauvvat kaikkine helyinee. Pyssyyt kii matka Mogadishuu ja minne lie Irakkii ja Ahkaaneihi. Loppuu se raiskuttelu. Ja sama suomalaisil raiskutelijoil. Pannaa Saudi-Arabia konneesee ja lappu rintaa jot tään suapi tuomita Korraani mukkaa, mitä sit lieneekää. Ei vissii mittää mukavoo kummiskaa. Tai lähimaihi niinku Venäjäl. Höilkii o vissii vähä erlaine lakhomma ko meil. Ei vissii tuu törkiäst raiskauksest ehtoollist kakkuu.

Asiaa tääkii. Mei keitä soppoo. Porkkanasose siskomakkaroil ohje o al.

Porkkanasosekeitto siskonmakkaroilla
3 l kattilaan

600 - 700 g porkkanaa jotka raastat
2 - 4 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä kuullottamiseen
rakuunaa
mustapippuria
kanafondia, ei vihannespalikoita eikä muitakaan noppia vaan kanafondia, oikeeta lientä käyttää vaan pöljät miljonäärit
½ pkt Koskenlaskijaa tms. mutta Musta Laskija on ykkönen
400 g siskonmakkaroita
kiehuvaa vettä
suolaa lopussa q.b.

Kuullota porkkanat öljyssä, lisää pippuri ja rakuuna q.b. ja tämän jälkeen vettä porkkanamassan yläpintaan ml. kanaliemi. Keitä kunnes raaste on kypsää, aja massa sauvasekoittimella sileäksi, ohenna vedellä. Laita paloiteltu juusto kiehumaan ja kun, kun, kun, juusto on sula niin, niin, niin. Puristele makkarat keittoon pieninä nokareina tursuttaen suolesta. Jos tursuttaminen ahistaa niin leikkaa saksilla paloja. Ohentele ja mausta maun mukaan. Rakuuna on sitten aika voimakas joten muista q.b. Lipstikka ja persilja on kivoja myös.

Niin, niin, niin ja joo, joo, joo. Tää soppa on käsitelty ennennii täs plokis mutku se o nii hyä ni muistuttele köikkii siit ihanuuest. Ja muistahan pikku Pike ja Pena jot tätä voip tehä ilima makkaroi ja kanalient. Ei siint kyl nii hyyää tuu, tuloha kummissii joku soppa.

Joo joo

Porkkanasosekeittoa joo joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti