maanantai 17. kesäkuuta 2013

Jo jänkkää, syyää mitä saahaa

Hui, tänään pitäs lähtee. Maha kurnii kun ruoka ei oo maistunu, pitää sit vissiin laivalla imuroida jotain. Seisovaan pöytään ei kuiteskaan mennä kun se olis melkein satasen pieti. Aika rankka hinta varsinkin kun ei voi timmata kolmee litraa punkkua itteensä. Ei pää eikä maha kestäs. Ja sit on vielä ne yhet namitkin.
Pärjääpä tuota vähemmälläkin, joku hamppari tai semmottinen rillistä. Viimeksin tehtiin silleen. Aamiainen aiotaan syödä kunnolla jot jaksaa potaltaa hurumykkyrän pitkän matkan. Ruotsissa ei oikein kantsi herkutella kun siel on kalliimpaa ku Suomessa, vissiin. Vai voiko se olla mahollista?
Himputti kun tekis mieli tehä aamiaiselta digibägit niinku niksmannit teki ainaskii ennen.

Pitäsköhän viiä M ihan hältä iteltäänki salaa tantsuihi? Ois varmaan aika yllättyny moisesta ku aamulla herää.

Taitaa jäähä tää blogsan pitäminen vähän vähemmille kun en kehtaa maksella datasiirtoja. Ei niin minkäännäköstä käsitystä mitä tämmönen kuluttaa. Joka tapauksessa 1 Mt maksaa 0,86 € ni yks Gt tekee sit vissii ihan helekkaristi. Taijan hommata Holtsusta semmosen prepaid datatsetin. Joku firma ehotteli, et semmosen gt kortin sais 15 ekellä. Tai sitten ei hankita, hoidellaan hommat wifi puarhuoneilla saikkojen ohella. Korkee saikkapaikkaan ei koneita raahata.

Ihan oikeesti jännää nyt, mites sit suu panaa kons autopaahnal ollaa. Valkoin merkki vaa vilahtaa noppeusmerki kohal ja jo rupiaa mersuva ja kaike maalima verraria puskemaa ohi. Ja vielä mopotkii  tai eihä ne taija tunskia olla millä sielä piästellää. Enempiki jotakii katanoita ja muita ihtesä tappokonneita 330 lasissa. Voip olla pösö hias peli. Eikähä meil nyt nii armo kiire kyl ookkaa. Köpiksee ainakaa ja sinnehä ei oo paanaakaa. 110 ajattaat svedut ja jos oikei iloin mieli ja aurinko paisteleep ni sit 120.
Hollantii on kyl vähä enempi kiirus ku avaimii ei vissii saa kuue jäläkee. Välis on viel se lauttamatkakii. Juuttie ja hillerie välis.

Yritin teil kahtoo mitä syyää illal mut ei netis olt ruokalistoja, ei sitte.
Syyää mitä saahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti