keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Lalala long, smetanahaukea

No ei sitten mittään asioo paitsi tää...



Joo ja kaikki sitten myös 




Elikkäs melekosta rakkauspäivee vietetää. Joha tuo o oltkii iha ilima me gustas tu juttuu. Ja että tuaskaa tiijjä näit kieljuttui mitä hää tarkottaa. Sehä o tietyst jot mie tykkäjä siust. Täst linkist suatte sanat jot voitta hoilata Manukaa yhes. Me gustas tu. Siin o muutammii hauskoi sanontoi, kahtokee ihe. Kyl työ enklantii ymmärrättä jos minnuuki.

Pyryttää perkele (oho). Öile alako puolilt öi, päiväl ol hiljast mut näi illast näkkyy tuas alakava. Se o kaulusköyhälistöle oikei, juuttuu Matsta hankee ja ravati joutuu laittammaa renkaa piäkkeeks. Ei oo mastamiehiliä hiekkasäkkii perähutlaris. Miul ol Volovossa kaks. Ei hyyvvy iha vähhää lummee ku pitoja löytyy ja lapparila voip rouhetta laittoo pyörä al. Ei kyl sitä ravattii oiskaa. Ja junat ei tietyst liiku ollenkaa. Joku hyväkäs Hesari lukijapalstal kirutti jot konkkaa mänis koko VR:n pulja jos ois joku tolokku kilipailija. Nyt suavat ajjoo ne vuorot mitä huvittaa. Mitähä mie oikei öile kiruti täst assiist. Nii, jot ois iha sama jos ne kekkaheikit jäis sinne Jäkkee mist ovat tulleetki.

Mie oon tiäl uotellu oikei armola ruokatarpeita smetanahaukia vaste. Riivattu näläkä. Outoo ku miul tulloo ain mahti näläkä jos syöpäse jottai löunaa tapast. Tännää pöhhäyti oikei omeleti. Mie pahalaine oon oppinu tekasemmaa oikee pehmose ja kermase omeleti. Enne heist tul semmossii kovvii munukkait. Ei hyvvii, va nyt o mukavata napostel puahtoleipäsegaa. Vähä nosteloo omelettii siihe leiväl ni avot jot o hyyee. Tietyst asjoo autto se jot hommattii semmoin pintapannu ni ei sit tarvii mukamas nii paljo voitakaa. Quatsch sano sakemanni.
Mie osti muanantain kalasoppoo varte voit ja muut tarpiet ja mäni sit siihe miu hoitoo. Hoitsu rupes ehottelemmaa verepainee mittuuta. Mie siihe sanomaa jot miul ei oo ku puol killoo voit kassis, ei sitä huoli mittail.

Smetanahaukiha tehhää sillee jot
jauhota ja mausta haukifilleet ja ruskista kevyesti
töräytä vettä ja smetanoo ynnä tillii höi joukkoo ja anna kiehuu kypsäks
ja ja ja lissee nestettä tarvittaessa ynnä maustele ja maistele välis.
Heleppoo ku tupakipoltto, sikari o vaikeemp rasti (X).
Pottuja ohhee, ei sallaattia eikä puolukkata vaikka meil kyl yks syömänais sitä siihe tuppooki.
Smetanahaukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti