tiistai 10. joulukuuta 2013

No mie en ymmärrä, M teki hyän makaroonlootan


Mutta ei se nyt mitään uutta oo. Täs bloggeris ois joku mahollissuus yhistee se tuoho Kookle plussaa. Mie en vaa oikee tiijä ruppeeko se sitte antammaa miust kaikemaalima tietoi kaikil ketkä siihe kuuluu ja viel vähä muillekkii. Tätähä mie yritä kirjotel vähä niinku anonyymist. Haahhhhaa, ni voipi olla jiäkiekkomaski takan iha ku ne kiakkovieraat. No, ei miul kyl oikeesti taija olla mittää kummempoo peittelemist ihessäin. Ooha mie tällänt ihestäin tänne vissii kuvviikii ja paljastant, et tääl Gulagis majjaile. Ja muuta semmosta. Siit tulkii ajankohtane asja mielee jot mie pässäytä tähä kuva viime joulult ku oltii joulusaunas.


Mie saunas

Eiks oo komia sälli ja sopiva lapi peittämää ratekise paika.
Tuonne myö männää tuas kylypemmää ku M sai vuoro joulualus perjantail niinku viime vuonnai. Saunaha kuuluu sille yhele paikale jota oon merkinny # merkil. Va ei haittaja, sauna o ain sauna ja Pekka sen hyväst lämmittää.

Tännää ol tuas urotyön paikka ku käin pyykil. Ollii mahoto juttu ku tunkasi pyykit konneesee ja sielt kuivurii. Mie en kyl käsitä kui joku kehtoo hankkii kerrostalos ihellee pesukonnee. Ois oiskeestaa pakollist jot jokkaises talos ois semmone pesutupa jos kaik käisiit pyykil. Nykysi o nii nohevii konneit joil pyyki kastellee ja kuivajaa alta aikayksikö. Varraussysteemi tietyst intterneeti kaut ni ei tulis siitkää riitoi. Suattas olla jopa enerhiakii siästävä juttu ainai kokonaisuuvessaa ku ei tarviis nii monnii konneit rakennella. Va sittehä ne ois Poshit ja Aaeekeet sun muut Siimenssit iha nutullaa. Paitsi eihä se meit paljo hetkauttas, voitas sannoo jot myö mualimoo pelastettaa.

Mualima pelastamisest ol tännää artikkel Hesaris ihmiskunna loppu. Siin kirutellaa jot jos Pakistani ja Intia ruppee puottelemmaa atomipötkylöitä toistesa piähä ni ihmiskunta lopettaa riisi ja vehnä syönni joksku aikoo. Ainaki sil suunnal. Suattaa reilu par miljartii jiähä ruuattomiks ja tietyst paikallisestkii kuoloo paljo. Mie tuota tiijän kyl yhe immeise kuka ois täst kovi tyytyväin. Hää hiljasela iänellää vähä selekä köyrys sanos jot tää käi somast, nyt meil onkii tillaisuus viel pelastoo tää elonkehä. Kyl työ arvajatte ketä mie tarkota. Hää o tietys Linkola Pena, suur ajattelija Vanajalt.

Pentti Linkola sylimittaa puuta.

Pentti hallaa kuust

"Ajattelussaan Linkola vaatii ihmistä palaamaan kapeampaan ekologiseen lokeroon siirtymällä takaisin matalampaan elintasoon sekä hylkäämällä modernin tekniikan. Väestönkasvu on Linkolan mielestä suurin uhka elämän jatkumiselle, ja hän onkin toistuvasti esittänyt pidäkkeettömän kannatuksensa muun muassa terrorismille aina syyskuun 11. päivän terrori-iskuista Unabomberiin, samoin muun muassa suurkaupunkien vesijohtoverkkojen myrkyttämiselle. Linkola pitäisi myös hyvänä, jos tautiepidemiat taittaisivat väestönkasvun." Eelline lainaus o napattu suoraa wikiquote.org palavelusta vai mikä se o.
Tuo mielipie kyl vissii kattaa myös nää ytinpötkylät.

Viel Penast sevverra jot häähä se sai nimikko mehä Metsänpeitto. Niitähä kyl sois oleva varsinkii paljo enemmä mitä nyt. 
Ja sit jos tuon linki aukassoo ja tarkemmi lukkoo ni näkköö mitä mei valtio tekkee omil mehillee. Saatans hakkasivat liito-orava pihapiiri iha yhettömmii. Ja ristus sentää siel o ol oikee piolookit paikal. Normaal hakkuis siel käyp tyhmä mehtätallousinsinjööri tahikka vastaava ja pipanat o kyl huomattava. Ei piolooki piähä oo käyny jot jos mehäs o enemmält huapoja ni pittäis olla varuillaa tään asja kans. Siin se o korkeekoulutus.

Tuassiisa tul tätä yhteiskuntariittisyyttä, tää kyl nyt sitte loppuu tähä.
M teki hyän makaroonlootan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti