keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Jet lagissa,on tää köyhä maa

Terve! Tääl ollaan kotomaisemissa (ei kyl huvittas, ahistus alko heti). Kauhee ajomatka Lundista (697 km), ajettiin M:n kans molemmat ylnoppeutta kun aateltiin jot laiva jättää. Ei jättäny kun varattiin yheksän tuntia ajomatkaan joka sit kesti kuus. Sillä ylinopeudella, onneks pyhäpäivänä ei ollu jetsoneita tien päällä. Tämä lagi taitaa kyl johtuu enemmänkin siitä kun Netflixiin oli ilmestyny uusia osia "Jälkiä jättämättä" sarjaa. Maanantaina katottiin kolme putkeen ja eilen tiistaina kaks, ois katottu enemmänkin mut ei oo viel saatavilla. Flixi haluaa pitää asiakkaita maksamassa toimintaa mikä lienee aika ymmärrettävää.

Reissusta ei nyt vielä ole oikein muuta kerrottavaa kun se, et se meni oikein mukavasti ja kivaa oli. Kelit ei ollu oikein sellaset kuin keskiarvo suomalainen lomamatkaltaan haluaa mutta me ollaankin vissiin sieltä Gaussin käyrän alkupäästä siinä suhteessa. A jonkunverran kiukutteli mut siihen suhtauduttiin parilla tomeralla puhuttelulla eikä siitä sen suurempaa harmia ollut. Ensi kerralla lähetään kuiteskin M:n kans kahestaan, HAH.

M otti tietysti taas vissiin neljä tuhatta kuvaa niin mie ryöstän niit jonkun verran ja poikkean  tavoistani ja sylttään tähän kun ei miun pääs mikään oikein oo jääny kohilleen. Paikat vielä muistaa mut tapahtumat ja ajat heittelee. Mie taijan heitellä noita miun  pillereitä vähän vähemmäks. Aion sanoo Kiveläs jot nyt saapi myrkyt vähentyy. Mittää järkee tämmöses oo kun ei mittää muista.

En mie nyt kehtaa kirjotella enempiä kun tää kone taas tökkerehtii jonkun päivityksen alla. Jäätelöäkin pitäs tehä. Ostettiin eilen mansseja pari laatikkoo ja siitä nappasin osan jädeen. Teen taas sillä Hugh Fearnsey-whittingsallin (olikohan oikein) reseptillä vaikkei tästä maasta double creamia saakkaan. Tavallista kuoharia vaan.
On tää köyhä maa.

2 kommenttia:

  1. Milloin saadaan päivitystä?

    VastaaPoista
  2. Heijsan anonyymi!
    Uutta on tulossa kunhan järki ja aika antaa periksi. Yks teksti on tuloillaan mutten oo kerenny sitä kasailla, kiirettä mukamas.
    Nyt hokasin, et pystynhän mie näköjään täl uiton koneelkin näpyttelemään. Pitää näetsen tämän viikkoo istua täällä kun tatti. Tein vielä periaaatepäätöksen jot en kannakkaa raahattavaa tän mukkaa.
    Jot kyl täs tekstii pörähtää, elä hättäile.

    VastaaPoista