lauantai 23. joulukuuta 2017

Vaikeata, kylkirullaa

Juu, vaikiita on kun ei tiiä miten päin täs olis. Nii kotolosuhteis on vaikiita mugt ohos vielä vaikiimpoo on tää kiruttaminw. No täs tulloo näit näppäilyvirheit ku mie oon tään läppäringaa täs pedis. Ku en ossoo tapletil kiruttoo sen vähempöä. Ikinä en oo noin monta kirjoitusvirhettä tehnyt. Ahistaa jo sekin.

Joo, kirjottelin vauva.fi palstalle ihan piruuttani ja niin sinne taitaa kirutella muutkin. Ihan sekopäistä juttua. Tuttu kyllä miulle ja tietysti siullekkin joka tätä luet. Hankalaa mokoma läppäri, piti olla ihmismaailman parhaita keksintöjä. Ei ole.

Ajattelin perustaa tänne meidän pirunsaarelle kirjallisuuspiirin. Semmoinen oli mielessä, että jokainen lukaisisi omatekoisen runon heti alkuun. Ettei olisi sellainen tavallinen jossa päätetään etukäteen joku kirja ja sitten aavistellaan oliko se hyvä vai huono.Ei, jokainen rysäyttää oman runon ja sitten puhutaan siitä, jos jotain puhuttavaa on. Muuten voi olla hiljaa. Oiskohan tuo meidän Jenni samalla ajatuksella?

Hitsi kun on ihan hirveen hankalaa kun osa näppäimista tuntuu olevan joissain ihan omituisissa paikoissa. Vrt. 1. kappale tästä tekstistä.

Kylkirullaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti