maanantai 14. maaliskuuta 2016

Päässä pimahti, broilerinkoipia ja riisiä

Nii posaht jot oksat pois. Mie rupesi oikei vänkälä haastelemmaa riitoo M:n kans. Iha joutavast assiist mut ku sain piähäin sen riijjan ni sehä siitä tul. Oikei usseempi päiväne ja kaljottelu kera. Sitä kaljottelluu ei ois ainakaa pitänt tehä ku siit männöö nykysi piä iha sekasi. Mistä lienöö johtuu, vissii kaikist niist napeist mitä täs joutuu mättämää nuamaasa uamui illoi. Jo mie nyt oon rauhottunt ja öile älysi vähä pyyvvel M:ltä anteekski. Liekkö sit riittäväst pyyvvetty.

Muutenkii viikonloppu män ns. vapuiksi. Pitsataikina ei onnistunt ollenkaa ja sit vielä kompastui silviisii jot keittiökuapin alimman luatikon kannattimet viänty iha vänksällee. Ei korjattavissa muuta ku uusilla kannattimila. Oon täs miettint ostasko kaupast uuvvet ja asentas ihe vai tälläiskö Granlund managerii vikailimotukse, taijjan tehä jäläkimmäisen. Maksakoot sit jos kehtoot ottoo rahhoo toise vahingost. Ehä mie tahallaa sitä särkent.

Voi surkeuksie surkeus kaike kaikkiaa tätä elämee. Hajjoo paikat ja piä. Nyttennii o nii surkia olo viel siit viikolopust jonka pit olla nii auvvoin. Työpaikkahuastattelut ja köik. Nii mie käin semmoses huastattelus mis hajettii väkkee Hulluil Päivil apuväeks. Passooha nähä, suattaa olla jot oon ylkoulutettu ku muut siin ryhmäs olliit suuripiirtei TET-harjottelupohjala. Mie insjööri ja kaikkia. Kirutan kyl lehtee jutu siit jos ei oteta hommii jot mite täs työurrii piennettää jos ei sit kummiskaa piäse töihi ku sinne otetaa melekei valamiit, mut ei iha, yloppilastytöt ja -pojat.

Sit o viel tää jot tält pirusuarelt ei sua kunno tupakkia. Vihree Mallu o iha kiellettyje listal, jottai hiijje Marttii joutu ostamaa. Kehtoo ain M:ltä kinuta.

Ruokaehdotus.
Broilerinkoipia ja riisiä.

Tulikii yllättävä pakko liittee yks viiteo tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti