torstai 12. helmikuuta 2015

SAMSUNG saatana, Elisalle isot pisteet

Tuassiisa pittää noituva. Oha se Kiesukse (Kies=Sampan paska tiijonsiirto-ohjelma) kummalline juttu ku tää virma suap myyvvä viallist tavaroo iha vua ilimottamalla jot ei meit nyt kiinnost ottoo mittää vastuut täst vehkeest.

Kysseesä o tietennii miu puhelime, Samsung Galaxy S3 akku. Akkuha alako ilimottelemaa huonoo käytöstää elikkä tyhjenemist jo hyä aikoo sitte mut mie vein televooni viime viikol hoitoo Elisaa kons hyö sen miul möivättii. Eihä siin mitä, het sillo jo nähtii jot akku o pullistunt mikä tarkottaa jot se o paskana. Kone huoltoo ku se kiukuttel muutessii, sammuil ja väitti jot ei oo kenttee.
Ei siin, öile mäni hakemaa luurii ni siel sanottii jot apparatsikka kunnos akku paskan. Myyjän kans haasteltii ja hääkii sano jot näit o tult samast syyst jonniiverra. No mitäs mie häne kanssaa kiistelemmää hänel o annettu ohjeet niinko huoltoonki. Kehannu kiehahtoo pojal niinku siel Tukkimiehes. Siit sitte SAMSUNGi liikkeesee talsimaa, onneks ei pitkä matka ja hyvvee liikuntooha hää. Ainoo vua jot nyt jo ver virtas jonniiverra piäs.

SAMSUNGil sitte sammoo hommoo selittämmää. Yläkerras poika sano yl olkaisa jot mää alakertaa siel o mei huolto. Huoltopiste sijotettu iha sissääkäynni ohhee. Ei vaikuta hyält semmoin ku huolto o ekan ja sitte myyntipiste, vaikuttaap jot laitteit männöö huoltoo enemmä ku niit myyää. Tsykolookisest nii. Siel alemmal tasol ollii sit semmossii poikii tohtoritakit piäl, iha naurettavvoo. Kyl tavalline palttoo tai paita niihi hommii kelepois. Ei taijja ol SAMSUNGi markkinaäijät ja -akat iha täyspäisii. Joha siel yks heepo otti miu luuri tohtoroitavaksee, avas hänet ja kysy jot mil mie oon latailt hänt. No laturil helekkar tietyst. Luulkoha jot miu laittee oma latur o pimahtant ja oon ostant jonnii tarvikkee sen tilal. Eppäil vissii jo sitä SAMSUNGi laturiiki, miust ei näil näkymil oo sekkää mahotont jot se pimahtaa.

Nii se o SAMSUNGi kirutelt semmose tyypillise pientekstise lipun sinne pakettii jos sitte lukkoo se aku takkuu **6 kk**. Silviisii, kaupa kuitis siit mainita mittää, tais se myyjä mainit siit aku takkuust, en kyl oo iha varma. Joha on piru hei kanssaa.

Vaa mie tein imppeeriumi vastaisku ja kirutteli Kilpailu- ja kuluttajavirasto ohjeije mukkaa valitukse sin Elisal ku hyö sen paskan miul möivät. Hyä jot o tuommone toimisto mist suap ees vähä appuu. Passoo nähä mite siin käyp.

Sehä täs o iha varma jot minkää näköst SAMSUNGi konet ei meil ennee tuu.

Ja haaaaaaaa, imppeeriumi vastaiskuha toimi. Naine soitti Elisast jot sie oot tehnt tämmöse valitukse. Nyt myö voijjaanki tehä silviisii jot myö hyvitettää se kolomekymppii siu puhelinlaskus ja mää ostamaa se akku sil hintoo ku sen sil suat. Hahahahahhaha, kyl valittamine kannattaa.
Ja pittää sanova, et Elisa kyl toimi rippeesti ku homma hoitu tunnis. Oisko olt nii ku mie kiruti siit pullistunnee aku vuarallisuuvvest. Poksahtoo näjetsen suattaa.
Silviisii sitä pittää mut mitehä ne muut joil o sama prokkis?



Siit puhelimest sitte ku uusii pittää. Ei tuu samppoo ei omenoo ei vilipsii (?) ei hooteeceetä ei tuu kinekkii ei vissii mitrosohtii. Mittees jiäpi? Yotapouni, ääh. Jolla, mikseipäs. Aaaah ja sit ois tää OPPO, iha mahti style apparatsikka mitä en oo kenkää näpeis nähny rasvaantumas. Pitääskö ol eelläkävijä. No ei tieteskää, M:lle tiijjoks en oo hankkimas just, ku nyt mie suan aku tähä nykyseennii luurii iha loppuelämäksein. Nimittäi nythä on nii, jot mie vien sen akun ain sinne SAMSUNGi liikkeesee mist mie sen hanki uusittavaks just ennenko takkuu mänö pitkäks. Elikkäs ku se on olt miul, say (adverb.), viis ja puol kuukaut tai sillee. Hah, siinhä suavat lunta tuppaa ja akkui porstuvvaa. Imppeeriumi isköö ain.

Ei kai täs muuta. Vois sannoo ku taimaalaises hieromalas, et happy end ja sillee.

Jaa, toispäivän oli ahkeraaki ahkeramp ja tein ihe pastoo ja pestoo. Jo vain ol hyyee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti