tiistai 18. marraskuuta 2014

Suattaapi olla, sopan lämmitöst illal

Jotta mie vaihan tähä miu massiinaa uuen kovalevy. Oikee semmose ssteen, jo ruppee maanikolle olemaa joutusa ni ei tarvii hermojaa sen kans mänettöö. Muutennii semmosta ja tämmöstä niijjen kans. Siis hermoin, antakeeha ku mie kerron.

Perskules ku Elanto vaihto poonusjärjestyksesä semmossee Pinssisysteemii. Joha pomppas, nyt jakkaat pinssilöit joit sit voipi käyttee mukamas kaupas. Voipha niit jos niit sattuu tulemaa. Mei laskui mukkaa myö suatii vuuessa semmone kuuskytä euruva sularahhoo niinku virolain sannoo. Vua nyt tulloo jottai helekkari pinssilöitä joit o kerrääntyn puole vuoje aikan jottai kymmene raha eist. Taitaap olla jonnii verra vähemp, niinku onnii. Sit niil poonuksil sais jottai alennuksii jostai helekkari lennoist, ku ei huvita lennellä minnee ni eihä niit siihe voi käyttee. Ei ainakaa Air Paltikilla Riikaa tai Parriisii. Kahtokee nyt hei ohjelmoosa täst PINS -linkist. Voi tuhanne yksinkertasuutta. Tulha sielt onneks sillo toukokuus ne jo olleet poonukset näinä pinssilöinä ja liittyjä etuna viel viissattoo lisukkeeks. Oho ku reilult kuulostaa, ku tarkemmi kahtoo ni taitaa vastata kolomee euroo iha sularahas. Voi helekkar ku ihana palkinto. Mie lopeta koko heleveti ohjelma ja hävitä korti pois. Viimesilä pinssilöilä 1448 P ostan tupakkiaskin ja jottai namija. Mut en mei Saiwast, ku sekkii o nyt poikotis. Siit seuraavas lisukkeit.

Jeah, poikottii män. Helevetti ku kauppa o kallis ku Luis Vuittoni, paitsi ovmies puuttuu. Ja sitte kaik o loppu. Toisaalt eihä se mikkää järin kallis oo jos ei sielt mittää sua ostettuva. Määt ostamaa luomumaituu, ei oo. Osta normi piimee, ei oo. Osta rillihiilii, ei oo. Osta vihriätä malluva, ei oo. Mää ostamaa jottai ku joku o pakettija hakemassa, kestää puol tuntii ku ekakertalain tyttö tai poika ei ossoo käyttee laitet tai ei löyvvä pakettija varastost. Semmost. Poikotis on.

Ihvi, tää vakkuutusyhtijö män poikottii. Siirsi vakkuutukset Pohjolaa ku olvat tonnia halavemmat. Ja viel siitäi syyst ku Pohjola tyttö lopetti vakkuutukset viimeviiko alust ni viel eivät oo suaneet ylimiärässii rahhoi pallautettuu. Suattaa huomena tulla jos o tullaksee, näi siel hei kansiossaa semmose paperi jos ne pallautukset ol tännää laskettu. Siis yl viikko män niijje kans ihmetelles. Suasta ku täs ois justiisa olt rahoil käyttöö, niinku sen ssteen ostamine. Noo, toisaalt jouvvaha mie tään tietokonnee huomennai hajottammaa. Niihä siin asennukses kummissii käyp. Iha ku errääs upupupupuntus M:n konneel. Sekasi män ko seinäkello, paitsi et nyt se toimii. Mut vua sil Lupupuntul. Opetelkoo käyttämää, heleppoo ku heinänteko.

Oisko muita poikottojija. Ei tuu just nyt mielee, kylhä niit vois tehä. Niinku auto katsastamine. Helevatta maksaa yl seihtemäkymppii, kaikemualima mittauksii pittää tehä. Sen pakokuasun mie viel ymmärrä mut tää ajotietokonnee kahtelu, mitä se höil kuuluu mitä miu auto tietsikal kuuluu. Tunkeet viel viiruksii sinne tietokonneesee. Taijjan vaihtoo siihei upupupuntun, siinähä ihmettellööt jot mite tää auto kulukoo. Ois se soma mei Volovolla tyrkätä mänemää ku ei oo mittää oopeetee-laitteit ja pakokaasuloi tulloo se mitä tulloo eikä kuulu millee katastusäijäle.

Poikotit siksee ja kissule ja ihele lounaspalukkoo.
Sopan lämmitöst illal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti