tiistai 19. toukokuuta 2015

Taas Hepiksellä, ei Dennikseen, M hoitaa ruuan

Jep. Aikoja o mänt ku kiruttelin viimeks, mitä lie par viikkua. Jottai kiiruksii olt ilimas. Tiijjä kyl mitä. Enkä ies muista muuta ku sen jot sillo ku oltii siel Tennikses pitsal ni mahti ähky ol häne jäläkee. Pitkii mättee melekee koko lätty kitusii. Ei tarvia siihe ravihtemusliikkeesee vähhää aikaa männä. Sensijjaa ku käytii Sammolahest pitsheria Rakkuunast hakasemas Hepiksele pitsat ni olliit vähä ihmismäisemmä kokosii. Ja matkakaa ei olt pitkä, näppäset 25 kilumetrii eessuntaassun. Joo iha hyä Ullaani pitsa, mukana ol munukkoo ja sipulii reilust.

Tehtiihä myö muutai ku syötii pitsoo. Ajoin auto peräkuluman työkalulootan nurkkaan. Rupia ja lommo. Ei muuta ku vakkuutuksee vahinkoilimotus. Vitutti iha suoraa sanottuna. Sit sahhailtii puit. Tai niit sahattii enne kolarii. Ensi pölleiks se kuus minkä nuapuri Hannu sit lopulta kuas. Ja sit mie kuatammaa vierest semmone pienemp kuus. Konkeloo tietyst. Onneks kuatu vänkärauvvala viäntäi. Ja pätkiks. Sit aateltii ja tehtiinkii koivuhalakoi. Ja puuta nuri. Ja koivu konkeloo. Ei kuatunu vängälä. Pit sillee luvattomala tavala pätkii kenallaa olles. Ei sattunu vahinkoo, ihme. Ja ne pätkät sitte pätkimispaikale ruahoomaa. Yritys hyä kymmene, Pösö perärontis. Jos vaihees se takanurkka viottu. Ei tult mittää siit hommast. Kottikärrist rengas iha p****na ja sillee.

Seuraavan päivän kaupast rengast hakasemmaa ja eikös löytyny Rajamarketist ja viel semmoin tyhjentymätön umpikumi (umpipuupäile). Sitte M kärräs ja mie pärryyti Tilhi kaa pätkiks ja yhes hakkailtii klapuiks ja M heittel ne semmossee halakosäkkii mimmoses köik muuttii puut o. Et silt osi homma ol iha hyäst mänevä.
Sittehä pit kahtoo yks lautataapel. Sen ol vallannu murkut ja lankkuu jouvvuttii heittämmää enempi ja vähempi veks. Ja miun kassooma pino. Arvatkee v*****tiko, kyllä.

Olokoon nyt tuo möksä homma ku suurin osa vuan v******ti. Muute ol mukavoo. Eikä täs kyl muute sit enempee tuukkaa.
M hoitaa ruuan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti