maanantai 8. syyskuuta 2014

#jotakii, puuron keitti

#, sillä alakaa iha joka juttu nykysi. O se sit suatana ihme hässäkkä ku piäministerinnii pittää niitä vehkeistää rökeltöö. Ja iha koko aja. Mie tällee tähä sen suatananmoise leikkooliimmookopijoinni tähä mitä sielt löytyy. Kahtokee niäs miepä oonnii Vitterrissä ja seuraile mitä hää millonnii röpsäyttää.

10,5km 4'00/km. Alle 10,5km "alkuverra" rauhallisemmin. Hyvä treeni. Kiitos järjestäjille. Hieno tapahtuma.

Tämmöst, Kekkone käi sillotällö hiihtämäs jonnii lenki ja sit piäle män virkamiestesä tai muijje asjaa liittyväi äijäi kans kylypemää ja ottiit jonnii hömpsyn ja panniit asjat kuntoo. Paljonko ol Kekkose aikaa työttömmii, MITÄ? HÄH? No olha niit tietyst, ei nää mei herrat oo suant asjoit hoijettuu oikee kunnol ikkää. Oikeestaa neuvvosttolliittollaiset elikkäs lyhvemmi venakot hois tänne vähäks aikoo täystyöllissyyvve. Nimittäi sotakorvauksii makselles kyl löyty töit vissii joka ukol ja akal sekä Hentu Liisal ja Peko Annilkii. Jot oiskos se jonniimoin riisi hollillaa ni piästäs ensi vähä purkamaa kiukkuva ja sitte kons kummissii hävitää ni töihi. Tiijjä häntä, suattaa olla ratikaali ajatus.

Sitä riisiihä ei sit taija mahottomast tarvita kaivella. Sen verta ollaa jo pakotteis mukan. Oi kons o mukava hollanni ja ranska ja saksa ja enklanni ministerei lyyvvä nimesä pakotepaperii ku ei oo sit metriikää iippojen kans rajjoo. Ja vissii jonniiolone ytinasekilipikkii löytyy jos pittää sillä isola pökäleelä jymmäyttee. Mei kilipi onnii sit vissii Tuppi maratoonaika. Ainii ja voijaaha myö nakella niil 250g venäjän Oltermannipaketeil vastaatulijoi. Se o paremp kons rannaatti, iippo käyp himokkaast syyvvä nakertammaa ja maha männöö liijjast juustost mahottomale ummele. Kah ku kouristelloo Iikor ni sotatoimest ei tuu mittää ja juustost tulloo tällee hyvvää tarkotuksee käytettyy. Nii ja piolookisina asseina iha pirruuttaa Valio vois purkitella tavan maituu hylapurkkii ja niit nakellaa sit vihulaisil elikkä ryssil venäläisil. Kyllä ois sitte soma homma ku yhet kiäntelis ihteesä ja toiset pöristäis kyykkyhommoo koko aja. Nerokasta.
Sit voitas olla humanitaarissii ja antoo vastaliäkkeet ehotonta antautumist vastaa. Toisil
suolavesihuuhtelu: juo aamulla litra haaleaa vettä, johon on sekoitettu 2 teelusikallista karkeaa merisuolaa. Suoli tyhjenee tunnin tai parin sisällä. A toisil, höil annetaa jottai ropioottija vai mitä lienöö. Kovettannoo kuulema maha.
Eellisilä keinoila suatas semmone humanitaarine kahakka mist jäis kaikile jollai tavala hyä miel. Ja sit piästäs makselemmaa velekoja ja rakentammaa uutta Vetokorskija jonnekkii ja uussii junnii ja niit hienoi jiämurtajii jotka kylk eel männä vohottaat.

Joo, tiäl näköjää vettäyvyttää yöpuul. Pittää vissii lopetel tää joutava soa ja muu uhkailu. Tuntuu oleva täs mei huoneeskii jottai riisii. Ei taija nyt täl kertoo laktopasiluskit auttoo.
Puuron keitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti